avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac

In ce conditii se poate face cale de atac extraordinara la o solutie gresită dată de camera preliminară pentru continuarea cercetărilor la o plângere penală??

Alte discuții în legătură

Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac? vodzila57 vodzila57 Buna seara, Am avut o plangere penala care a fost solutionata cu clasarea cauzei pentru implinirea termenului de prescriptie, total nemotivat. Am facut ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) alexandrak alexandrak Buna ziua ! Din nefericire anul trecut am fost reclamata pentru ca am am dat o palma unei fete care m-a agresat verbal nestiind ca resectiva este insarcinata ... (vezi toată discuția)