avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac?

Buna seara,
Am avut o plangere penala care a fost solutionata cu clasarea cauzei pentru implinirea termenului de prescriptie, total nemotivat. Am facut plangere la prim-procurorul parchetului, care a mentinut solutia, dar in punctele cheie fiind in contradictie cu prima ordonanta. dau cateva exemple: data la care s-a savarsit fapta, data la care s-a depus plangerea, timpul pana cand s-a calculat termenul de prescriptie( in ordonanta primului procuror termenul de prescriptie s-a calculat pana cand s-a inceput urmarire penala, nu pana cand a fost inregistrata plangerea, etc).
Am facut plangere la judecatorul de camera preliminara,motivand si semnaland si aceste aspecte, totusi a fost respinsa ca nefondata.
Am 2 intrebari:
1). Sentinta o primesc acasa sau trebuie sa o ridic eu de la judecatorie?
2). Unde mai pot ataca aceasta sentinta?
Cu mult respect,
Nu mai exista cale de atac, incheierea judecatorului este definitiva.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna dimineata
Dar daca atat solutia Ordonantelor de clasare pt. implinirea termenului de prescriptie cat si hotararea judecatorului de camera de respingere ca neintemeiata a plangerii impotriva Ordonantelor este ilegala, eu ce mai pot face? Trebuie sa accept realitatea ca intre cei doi procurori plus judecatorul de camera si Dumnezeu exista o singura deosebire si anume ca Dumnezeu nu se crede procuror si nici judecator de camera?
Chiar nu exista nici o cale extraordinara de atac? Trebuie sa raman si batut si cu banii luati?
Cu multumiri,
P.S. Imi cer mii de scuze daca limbajul vi se pare in unele locuri neadecvat, dar nu mai suport atata nedreptate.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seata,
Multumesc mult pt. raspuns. Cu respect,

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Cale de atac DenisRif DenisRif Am depus la Curtea de Apel plângere impotriva ordonantei procurorului de clasare a plangerii penale , avand probe solide de incepere a urmaririi penale insa ... (vezi toată discuția)