avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte stimulent de insertie

Buna ziua!
Sunt in urmatoarea situatie : am fost in CIC pana in data de 25.02.2018. In data de 26.02.2018 am facut cerere de revenire din CIC si de demisie de la fostul loc de munca, iar contractul de munca la actualul loc de munca este incheiat cu data de 28.02.2018. Fetita mea implineste 2 ani in data de 15.07.2018.
Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce acte trebuie sa depun pentru stimulent ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 6 Martie 2018
Depuneti :
- cerere de acordare a stimulentului de insertie
- decizia de incetare a vechiului c.i.m.
- copie de pe noul c.i. m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca după ccc Lianabogdan Lianabogdan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ... (vezi toată discuția)
Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)