avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare

Sunt intr-o verificare Anaf pe persoana fizica
Apartamentul ce-l dețin este ipotecat la un IFN , care m-au dat in executare
Societatea a cărui acționar sunt are bani să-mi poată cumpara apartamentul sa nu-l pierd la licitație
Teama mea este dacă Anaf ma scoate la plata pe persoana fizica îmi poate anula contractul de v-c dintre mine si societatea mea ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:27, 6 Martie 2018
Buna seara,
Pai daca va platiti datoria la IFN, logic nu ar avea de ce sa anuleze acel contract.
Discutati direct cu cei de la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe bun imobil ipotecat flo8200 flo8200 Detin un apartament pe persoana juridica. In cazul in care nu imi platesc datoriile la stat si fiscul pune sechestru pe acest apartament, poate sa il scoata la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament David1122 David1122 Buna seara As avea o intrebare. Va rog daca ma puteti indruma. Tatal decedeaza in octombrie, vine fiul si face succesiunea. Imprumuta 5000 euro prin notar ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)