avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselatorie

Am cumparat 2 parcele teren livada alaturate.Una din parcele mi-a fost luata si schimbat amplasamentul,de pe latime in continuarea primei parcele pe lungime. Am castigat Fondul,am pierdut Apelul,fara aparator. Am facut recurs ajutata de un avocat care a plecat in condeciu fara sa imi mai depuna actele in termenul legal. Ce pot sa fac in aceasta situatie pierzand o cale importanta de atac? A fost o neglijenta intetionata? Va rog sa ma indrumati sa pot rezolva sa pot sa imi recastig terenul cumparat acum ceva timp in urma
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 10:19, 23 Octombrie 2009
Omisiunea avocatului poate fi interpretat ca o fapta, care v-a cauzat un prejudiciu, deci ar fi o idee buna sa depuneti plangere la Barou si sa va cautati un alt avocat.

Daca a fost o neglijenta intentionata (nu va fi simplu de dovedit), probabil suntem in prezenta unui fapt penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute Bebe1976 Bebe1976 Buna ziua ,as avea și eu o întrebare ,am un teren de 420 m cu latime de 8 m ,varul meu are un teren lângă mine de 460 m cu lățime 9 m , amândoi avem ... (vezi toată discuția)
Imi este interzis accesul pe un drum public ( de tara) la limita de nord a proprietatii, de catre un vecin, desi este materializat in proiectul de urbanism general ( pug) al orasului. ce am de facut ? malube25 malube25 Buna ziua, Am cumparat un teren in intravilan, pe care mi-am construit o casa, in alt oras decat cel de resedinta. Sunt intabulate. Am ca vecinatati: -spre ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute teren neconstruibil avoovi avoovi Doresc sa cumpar o proprietate intr-o comuna, cu o casa de vacanta pe ea. Problema este ca terenul proprietatii in adancime de la apx. 40 m de la strada ... (vezi toată discuția)