avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor radiologie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor radiologie

buna!
cate ore de noapte trebuie legal facute pt a beneficia de spor de tura .?
vb de lab radioogie!
unde se lucreaza 6 ore
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 7 Martie 2018
Codul Muncii
Art. 125.
(1) Munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte.
(2) Salariatul de noapte reprezinta, dupa caz:
a) salariatul care efectueaza munca de noapte cel putin 3 ore din timpul sau zilnic de lucru;
b) salariatul care efectueaza munca de noapte in proportie de cel putin 30% din timpul sau lunar de lucru.
(3) Durata normala a timpului de lucru, pentru salariatul de noapte, nu va depasi o medie de 8 ore pe zi, calculata pe o perioada de referinta de maximum 3 luni calendaristice, cu respectarea prevederilor legale cu privire la repausul saptamanal.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program ore lucru non stop dinda dinda buna ziua, as dori sa stiu de cate persoane am nevoie pentru a reusi sa tin deschis un cabinet veterinar non stop in conditiile in care ar fi doua persoane pe ... (vezi toată discuția)
Sunt considerate ture de noapte sau nu? florinsadova florinsadova Suntem un colectiv de 7 oameni ce facem permanenta la un obiectiv.Facem ture 12 cu 24 respectiv, zi 12ore si noapte 12 ore programul incepand de la 7 dimineata ... (vezi toată discuția)
Se permit orele de noapte daca programul nu le cuprinde? Bvirtopeanu Bvirtopeanu Buna ziua. La locul meu de munca programul de lucru din contract este 08:00-20:00, insa un coleg a lucrat pana la ora 01:00. Intreabarea mea este daca este ... (vezi toată discuția)