avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unificare terenuri si intabulare extindere casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unificare terenuri si intabulare extindere casa

Buna ziua,

Detin o casa si un teren care practic sunt alaturate dar se afle pe doua CF-uri diferite.Am construit (adaugat ) doua camere si un garaj pe terenul agricol intravilan (asa este in CF) ca extindere la casa veche care se afla pe celalalt CF . Pentru intabulare am apelat la un topograf , dar acesta mi-a spus ca mai intai sunt obligat sa unific cele doua terenuri si abia apoi face el evidentierea cladirii noi.Se poate face unificarea si intabularea impreuna sau trebuie facute separat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 10:29, 23 Octombrie 2009
Trebuie semnat act de alipire in fata notarului public cu planurile cadastrale aferente, apoi se unifica cele doua carti funciare, obtineti autorizatie de construire......si mentionati si casa in cartea funciara dupa semnarea procesului verbal de receptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara pinco pinco Buna, am cumparat un teren intravilan ,in CF. apare trecut -gradina-, in realitate pe terenul meu (gradina) se gaseste 90% dintr-o casa , ce nu apare ... (vezi toată discuția)
Unificare loturi de teren floristiclete floristiclete Sunt proprietara a 4 loturi de teren intravilane neuniforme care sunt lipite unul de altul. Deschiderea este de 15 metri pe trei din aceste loturi (care sunt ... (vezi toată discuția)
Unificare terenuri stanceni stanceni in aceeasi locatie am 3 suprafete de teren si as dori sa le alipesc..sau sa unific cartile intr-una singura. ce pot sa fac? (vezi toată discuția)