Șantaj emoțional, amenințări și intimidări din partea tatălui minorului, în timpul procesului de stabilire a paternității. Există măsură legală pentru a-l ține departe de mama?
Pana cand se stabileste data expertizei serologice exista o masura legala,o solutie ceva ca tatal sa nu mai pota lua legatura cu mama?deoarece a trecut la santaje emotionale,amenintari intimidari care au ca scop renuntarea la proces.
In general prin mesaje pe retele de socializare si sms.stiu ca o sa spuneti ca e si vina ei ca le citeste si ca inca mai spera sa se rezolve frumos totul.ca o tot amageste de opt luni si ea tot spera si crede .o zi crede una nu drept dovada ca a deschis procesul.stiu asta .ce nu stiu e daca exista o cale de rezolvare ca sa pot sa ii explic si ei.asta va rog sa mi spuneti daca stiti.stiu si ca ar trebui sa va dau detalii sa intelegeti insa ar trebui sa scriu un roman asa ca am sa scriu concluzia.o manipuleaza.si inca foarte bine.vedem cum o distruge si ea accepta si nu stim ce am mai putea face.asadar orice sfat e binevenit cu atat mai mult cu cat ar fi unul legal.
Inteleg ca de fapt nu e problema dvs, daca nu vi se intampla dvs asta, nu aveti ce masuri sa luati. Iar ea daca vrea, il blocheaza. Si daca ar acosta-o pe strada si tot ea e cea care trebuie sa ceara , nu altii.
Multumesc .e problema mea atata timp cat e fiica mea si sufera si eu sunt cea care o ajuta cu copilul in masura in care tatal lui doar il foloseste pentru a o santaja emotional si ameninta.imi puteti spune ce ar trebui sa ceara?