avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Expertiza HLA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Expertiza HLA

Buna ziua .am deschis proces in vederea stabilirii paternitatii.au trecut cela 25 de zile si restul si tatal a adus intampinare cerand expertiza serologica complexaHLA.as dori sa intreb daca stie cineva cum se procedeaza mai departe si faca expertiza trebuie platita acum inainte si se prezinta chitanta sau se calculraza impreuna cu cheltuielile la sfarsit?in cazul in care se plateste noi trebuie sa o facem?cine hotaraste cand si unde se face aceasta expertiza?
Cel mai recent răspuns: ContSters421698 , utilizator 18:29, 6 Martie 2018
Expertiza serologica se plateste la data programarii in vederea efectuarii acesteia. Mai intai va trebui sa existe incuviintarea instantei......
Multumesc.am inteles ca noi adica mama trebuie sa plateasca.stiti cumva si cat dureaza pana cand se ajunge acolo?avand in vedere ca astazi am primit intampinarea.
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
ContSters421698, utilizator
Mai am o intrebare:pana la stabilirea datei expertizei se poate lua o masura legala ceva ca tatal sa nu poata lua legatura cu mama deoarce incearca tot felul santaje emotionale si intimidari in scopul determinarii renuntarii la proces?

3570 a scris:

Multumesc.am inteles ca noi adica mama trebuie sa plateasca.stiti cumva si cat dureaza pana cand se ajunge acolo?avand in vedere ca astazi am primit intampinarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șantaj emoțional, amenințări și intimidări din partea tatălui minorului, în timpul procesului de stabilire a paternității. există măsură legală pentru a-l ține departe de mama? ContSters421698 ContSters421698 Pana cand se stabileste data expertizei serologice exista o masura legala,o solutie ceva ca tatal sa nu mai pota lua legatura cu mama?deoarece a trecut la ... (vezi toată discuția)
Nu am fost recunoscut de tatăl meu la naștere. ce posibilități am acum, după 28 de ani, să cer stabilirea paternității? Alex Neacsu Alex Neacsu Buna ziua ! Mama mea a avut o relație cu un bărbat în urma cu 28 de ani din care a rămas însărcinată cu mine , acest \"bărbat\" nu ma recunoscut la ... (vezi toată discuția)
Test serologic de filiatie danavlad danavlad buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire de paternitate tatal a cerut efectuarea testului serologic de paternitate. Rezultatul a iesit favorabil, ... (vezi toată discuția)