Am pierdut un proces pe fond si nu mai am instiintarea ( mi s-a furat diplomatul cu acte si instiinarea primita de la tribunal). Am termen de 15 zile, pentru depunerea apelului. Dupa cate imi amintesc eu, termenul ar expira cam pe 15 martie.
Intrebarea mea este daca pot sa depun apel si fara acea instiintare. E obligatoriu sa o pun la dosar?
Ca sa formulati apel trebuie sa aveti hotararea primei instante pt a o citi si a critica ce anume va nemultumeste,ce anume considerati ca a gresit instanta de fond cand a pronuntat hotararea.Puteti sa mergeti la instanta sa faceti o copie dupa sentinta comunicata.Nu prea vad mari sanse de succes ati pierdut deja la fond,apelul nu stiti cum sa-l motivati....
Dacă știți sa motivați apelul în fapt si in drept si cunoasteti conținutul hotărârii, precum si motivele pentru care este gresit dată puteți declara apelul.
Important este sa il puteti motiva si nu sa aveti hotărârea instanței daca stiti ce contine.
Despre apel
hopeless1
__judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)
Apel litigii de munca
vigu34
Buna dimineata! Intentionez sa declar apel impotriva unei Hotarari a primei instante, care mi-a fost nefavorabila (litigiu de munca). M-ar interesa sa stiu, ... (vezi toată discuția)