Am fost la ANAF sa achit CAS la nevoie, adica pe 7 luni, care are o taxa unica de 1330ron
Doamna de la ANAF a zis sa nu fac asta, deoarece urmeaza sa intre o noua ordonanta prin 17-28martie, care sa reduca de la 7 luni la 6luni plata si care iti ofera asigurare medicala pe cel putin jumatate de an.
Stiti ceva? s-au a incercat sa scape de munca?
Preconizeaza ca vor primi aceasta schimbare de legislatie si (dat fiind haosul legislativ din ultimii ani) au banuiala ca se va aplica retroactiv. Daca va este neaparat necesar sa faceti plata acum, insistati, nu exista temei legal sa va refuze indeplinirea obligatiilor, fie si facultative care va revin potrivit legislatiei in vigoare la aceasta data. Daca va permiteti sa asteptati pana se clarifica situatia acestor noi prevederi, s-ar putea dovedi o idee mai buna
Am stat 12minute si a tot insistat pana m-a facut sa plec acasa. 12minute a insistat , desi eu trageam ca mari schimbari nu vor fi care sa ma avantajeze si oricum va dura sigur pana va intra ceva.
Serios? Mie mi-a luat jumatate de minut luni sa obtin ce voiam in sensul acesta... De asta v-am si raspuns, nu este strict o intrebare de legislatie, dar aveam o experienta recenta relevanta
Nu era pentru minea neaparat. Am facut o favoare unui prieten, pe considerentul "daca tot sunt aici..." :)) Sincer nu am cerut detalii dincolo de cele necesare pentru plata