avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS persoane fara venit(ANAF)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS persoane fara venit(ANAF)

Buna ziua,

Am fost la ANAF sa achit CAS la nevoie, adica pe 7 luni, care are o taxa unica de 1330ron
Doamna de la ANAF a zis sa nu fac asta, deoarece urmeaza sa intre o noua ordonanta prin 17-28martie, care sa reduca de la 7 luni la 6luni plata si care iti ofera asigurare medicala pe cel putin jumatate de an.
Stiti ceva? s-au a incercat sa scape de munca?
Cel mai recent răspuns: cristicris , utilizator 13:12, 2 Aprilie 2018
esti asigurat doar la accesarea serviciilor medicale, adica pot accesa serviciile medicale doar o singura data, adica o singura data intri in spital cu suma de 1330ron. In caz de mai e nevoie iarasi, mai achiti inca o data 1330ron. Nu e pe perioada . Platesti 1330ron si ai acces la servicii medicale, dar doar o data.
CA la GARA CFR, platesti , intri in tren. Cobori din tren si vrei sa urci iarasi, platesti iarasi.
CAm asta e ANAF si ROmania in 2018 si din februarie tot astept sa schimbe asta si cica abia prin iunie intra alte reguli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se plateste cass pe dividentele din 2018 ?! avo7 avo7 Buna ziua, Nu am inteles cum se platesc contributiile acelea la sanatate (micro fara salariat). Se platesc contributii la sanatate in 2019 pt 2018 daca ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica, fara loc de munca se poate asigura la concedii si indemnizatii? RamonaLazar RamonaLazar Buna ziua! O persoana fizica, fara loc de munca (deci fara venituri), se poate asigura la concedii si indemnizatii prin contract cu Casa de Sanatate in baza ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu daca angajatorul meu a platit toate contributiile? ContSters66930 ContSters66930 Cum pot sa aflu sau de unde pot sa aflu daca angajatorul meu a platit la stat toate contributiile pe care el mi le-a oprit? (vezi toată discuția)