avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitere factura la vanzare modernizare cladire
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitere factura la vanzare modernizare cladire

Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vanzare cladire proprietar pesoana fizica neimpozabila , in acelasi timp cu vanzarea de pe o peroasa juridica platitoare de tva a modernizarilor aduse respectivei cladiri in calitate de chirias. Cumparatorul este o persoana platitoare de tva. Pentru modernizari este emisa o factura cu tva , pt care cumparatorul deduce tva. este corecta emisa factura cu tva sau nu?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri persoane juridice Adela Miklos Adela Miklos In cazul in care o persoana juridica inchiriaza un spatiu (cladire) de la o persoana fizica si aduce imbunatatiri cum ar fi :instalatii electrice, centrala ... (vezi toată discuția)
Tva reparatii imobil si inchiriere Otilia B Otilia B Buna ziua, am urmatoarea situatie: Cladire veche cumparata prin licitatie cu TVA scutit.Pot sa deduc TVA aferent reparatiilor si modernizarilor efectuate la ... (vezi toată discuția)
Regim tva vanzare cladire cumparata 2009 liliciu liliciu Buna ziua, O firma platitoare de TVA , are urmatoarea situatie: -cumpara o cladire in 2009 (fosta cantina muncitoreasca)(fara TVA) -o imbunatateste ... (vezi toată discuția)