avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Va rog frumos daca poate sa.mi spuna cineva....la art.336 se anuleaza permisul,sunt incadrat la acest art! sunt la prima abatere,oprit cu 0.79 m/l in aeru expirat,am recunoscut totul....
Cel mai recent răspuns: remus92 , utilizator 11:26, 13 Iunie 2018
Permisul se anuleaza doar in cazul condamnarii.
Buna ziua,sunt chemat in camera preliminara,ce o sa fiu intrebat? sunt pentru prima data.
Buna ziua,daca nu ma prezint in camera preliminara ce se intampla?? O sa fiu chemat din nou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata urmarire penala Vali.vali Vali.vali Bună ziua in 2017 11mai am condus o autoutilitara si tractand o remorcă având masa de 2500 si eu nu dețin categoria respectivă dețin doar B imi trebuia ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Soppyy30 Soppyy30 Buna seara sotului meu i-a fost retinut permisul in luna Decembrie ziua 31 din cauza alcoolului.A Avut 0.79 in aer si in sange a fost 1.30 si la a doua proba ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate adiadrian24 adiadrian24 Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)