Buna ziua,
In data de 14.02.2018, mama mea a fost implicata intr-un accident rutier, in calitate de pieton.Accidentul s-a produs intr-o parcare,a fost acrosata de o masina,care iesea din parcare
Momentan este imobilizata la pat,avand piciorul ghipsat.
Politia a cercetat cazul ,a deschis dosar penal pe numele persoanei in cauza si ne-au indrumat sa ne adresam firmei de asigurari la care are incheiat RCA persoana care a produs accidentul pentru despagubirea costurilor legate de investigatii medicale /daune morale.Am scos certificatul medico-legal,in care se precizeaza ca e nevoie intre 65-70 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare,avand diagnosticul traumatism glezna stanga prin accident rutier
Va rog sa mi spuneti cam la ce suma sa se ridice valoarea despagubirilor in acest caz
Buna ziua,s-a asigurat ,atat fata si cat si spate,si a tranversat,(nu se afla pe locurile amenajate pentru parcare)dar intr-o fractiune de secunda a simtit o izbitura in picioare,a fost luata din spate.
Marimea sumei depinde de mai multe aspecte... La negociere se platesc sume mai mici, in instanta sume mai mari.
La negociere are de castigat doar societatea de asigurare, in instanta victima. Si aici nu m-am referit doar la despagubire ci si la alte drepturi in viitor.
Daune accident auto
Popesku
Buna ziua,
numele meu este Popescu Florin , 53 ani din Ploiesti si ma adresez d-tra cu rugamintea de a primi, daca se poate, un raspuns pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)