avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua

Am un contract de închiriere cu cineva , la un imobil ,dar în acelasi timp as vrea sa iau pe altcineva în spatiu ,adica sa-i fac buletin tot la aceiasi adresa , se poate ce ziceti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dublescu , utilizator 18:54, 9 Martie 2018
Cine sunteti dv. in contract, chirias ori proprietar?
Daca sunteti proprietar, puteti sa luati in spatiu, dar nu sa locuiasca efectiv peste chirias.
Multumesc de raspuns , eu sunt propietar , dar ce se întampla în cazul celui luat în spatiu daca vreau sa vand locuinta între timp?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NImic nu se intampla, pamantul se invarte.
Din pacate, desi logica pe care o aveti dv. ar trebui sa fie si cea din realitate, in tarile in curs de dezvoltare se intampla in multe domenii ca inscrierile din hartii sa nu corespunda cu situatia de fapt.
Astfel, la stabilirea unei resedinte, in hartii apare ca omul sta acolo, in practica el sta unde vrea. Logic, ar trebui sa stea acolo, dar nu exista sanctiune daca nu sta, viza de resedinta e o formalitate fara urmari asupra domiciliului de fapt. Nu apare undeva marcat apartamentul ca ar avea un flotant la adresa... nu va incurca cu nimic.
Viza de resedinta nu da dreptul celui ce o are sa intre in imobil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Corina1982 Corina1982 Daca inchei contract de comodat in particular cu cel caruia ii dau voie sa imi foloseasca locuinta, mai sunt in pericol sa ma amendeze fiscul pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)