Va rog sa imi spuneti daca exista vreo reglementare potrivit careia este interzis accesul animalelor de companie in institutiile bancare, sau ramane la latitudinea fiecareia sa stabileasca aceasta prin norme interne. Totodata, va rog sa imi spuneti daca institutiile de acest tip au obligatia de a asigura accesul persoanelor cu probleme de sanatate, insotite de caini care au rolul de asigura suportul acestora. Mentionez ca intrebarile nu vizeaza, bineinteles, cainii agresivi, asa cum sunt definiti de lege. Ma intereseaza strict norme/legislatie/regulamente si nu pareri personale. Multumesc!
Exista norme impuse de comunitatea europeana privitor la cazurile speciale de acces persoane cu dizabilitati care se deplaseaza cu ajutorul cainilor special instruiti
Multumesc pt raspuns. Stiti cumva nr directivei care reglementeaza acest aspect? Am intrebat pe site-ul celor de la Parlamentul European, precum si pe cel al unui ONG care se ocupa cu problemele de acest gen la nivelul Comunitatii, insa nu cred ca voi primi raspuns prea repede.
Plimbare caine
OPLA
Buna ziua, in cazul unui caine din rasa
ciobanesc german este obligatoriu ca atunci când ies cu acesta la plimbare pe domeniu public sa fie purtat in lesa? ... (vezi toată discuția)