Buna seara! Fratele meu, a fost inchis in decursul a 10 ani atat in inchisoare in Romania cat si in strainatate, precum si intr-o clinica de psihiatrie din Olanda unde i s-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida sau ceva de genul. Ideea este ca de vreo 2 luni a revenit in tara, se drogheaza cu prenadez si cu ierburi legale cred. Are un istoric de talharie, tentativa de omor cand era minor,loviri si alte violente. In prezent sta cu tatal meu pe care il ameninta in permanenta, in trecut l-a si agresat. Tatal meu a fost atat la politie cat si la spitalul de psihiatrie pentru a incerca sa rezolve cumva problema cu el pentru ca efectiv ii este frica, l-a amenintat ba ca o sa il omoare, ba ca o sa ii taie un picior. Politia a spus ca daca nu a facut nimic la propriu, nu au ce sa ii faca, La spital nu il pot interna daca el nu este de acord. Ce altceva s-ar putea face in asemenea situatie? In Romania chiar trebuie sa omoare pe cineva ca sa se ia masuri?
Am citit ce mi.ati trimis, dar din păcate niciun medic nu își asuma chestia asta, legea se pare ca e doar pe hârtie. Am fost la spitalul de psihiatrie cu istoricul lui și ni s.a zis clar ca dacă el nu vrea sa se interneze nu se poate face nimic.