avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor necesara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei.

Buna ziua,
Intentionez sa particip la un concurs pentru inspector SSM (cu curs Inspector SSM de 80 ore si studii superioare stiinte ingineresti) a carei cerinta este ca vechima in specialitatea studiilor sa fie de minim 5 ani.
Am lucrat din anul 1995 pana in 2007 intr-o societate cu titulatura din cartea de munca de Inspector PSI si cu atributii de Protectia Muncii.
Din 2007 pana in 2014 am activat in alt domeniu.
Am finalizat studiile superioare in 2012. Din 2015 pana in 2018 am activat ca Specialist SSM.
Intrebarea este, daca ma incadrez la 5 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei tinand cont ca am lucrat din 1995 pana in 2007 cu atributii de protectia muncii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: claclacla , utilizator 20:23, 8 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice - experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire in domeniul SSM, nivel superior, diploma de cilenta trebuie sa fie stric pe profil tehnic ... (vezi toată discuția)
Inspector sau specialist ssm? Georgeadyy Georgeadyy Salut! Imi poate explica cineva care e diferenta intre inspector si specialist ssm? Cu ce se ocupa fiecare, etc. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi poate explica si mie cineva conform art.50 din ... sophia0406 sophia0406 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva conform art.50 din hg 1425/06 pentru a putea devenii sef serviciu extern. Experienta mea se apropie de 5 ani ca si ... (vezi toată discuția)