avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs dezvoltare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs dezvoltare profesionala

Buna ziua!

Intr-un act aditional la c.i.m. care prevede conditiile participarii la un curs de dezvoltare profesionala se poate trece doar costul transportului? Cursul, se va tine in alta tara iar cazarea, masa si cursul sunt oferite in mod gratuit de catre furnizorul nostrul de produse.

Va multumesc!

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
emillius, utilizator
Cel mai recent răspuns: emillius , utilizator 13:36, 8 Martie 2018
Buna ziua,
Prin act aditional partile (angajator/angajat) pot consfinti orice modificare la CIM doresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modalitatea concretă de formare profesională, drepturile şi obligaţiile părţilor, durata formării profesionale, precum şi orice alte aspecte legate de formarea profesională, inclusiv obligaţiile contractuale ale salariatului în raport cu angajatorul care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesională, se stabilesc prin acordul părţilor şi fac obiectul unor acte adiţionale la contractele individuale de muncă.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
emillius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru a restitui salariul pe parcursul formarii profesionale asaveid asaveid Care este baza legala, conform careia se poate restitui salariul, in cazul in care 15 zile lucratoare salariatul a participat la un curs de formare ... (vezi toată discuția)
Participare program de pregătire profesionala ... parasutism parasutism Buna ziua, Participarea la un program de pregătire profesionala implica încheierea unui act adițional la CIM. In cazul în care programul de pregătire ... (vezi toată discuția)