avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Barieră drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Barieră drum de servitute

Bună seara.
Locuiesc într-o localitate limitrofa Bucureștiului.
Locuință mea are ieșire pe un drum de servitute (drum privat) , cotă parte a tuturor vecinilor.
Drumul de servitute are ieșiri la două drumuri administrate de primărie.

Întrebarea mea:
La unul din capetele drumului de servitute (drum privat) putem pune o barieră cu acordul tuturor locatarilor care au cota parte din drum?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Izabella Rădoi , Avocat 00:15, 9 Martie 2018
Da, cu condiția să aveți acordul tuturor vecinilor coproprietari. Veți avea nevoie de o autorizație de construire în obținerea căreia primul pas este să solicitați un certificat de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Cale de acces/drum de servitute Stefanlcs Stefanlcs Buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu un drum de servitute ,in cartea funciara este drum de acces cota parte de 18,22% din suprafata indiviza de 47 mp ... (vezi toată discuția)
Spațiu comercial cu intrare de pe drum de servitute cu 7 proprietari. este nevoie de acordul tuturor pentru autorizația de construire sau de funcționare? ion.u ion.u Buna ziua, Impreuna cu alti 7 proprietari avem locuinte insiruite cu acces din drumul de servitute proprietate comuna cota de 1/7 fiecare. Proprietarul ... (vezi toată discuția)