Buna seara, ma numesc Budeanu Petronela si am 20 de ani ,as avea mare nevoie de un sfat de la dumneavoastra daca se poate.. eu am stat in concubinaj cu fostul meu logodnic sa zic asa si avem un copil de 1 an jumatate el lucreaza in Italia dar cu contract romanesc dar sumele care le ia sunt in jur de 2500 euro ,banii normal intra de obicei la mine in cont ,contul fiind pe numele meu pentru ca el are datorii la o banca si nu vrea sa isi asume raspunderea sa plateasca dar cu. relatia dintre noi numai merge cum as putea sa fac sa deminstrez cat castiga el ? Mentionez ca am extrasul de cont m-ar putea ajuta cu ceva? Si mai am o mica intrebare daca vreau ca copilul sa nu ii mai poarte numele ce pot face? Va multumesc
Buna ziua,
Daca aveti extrasul de cont si mai ales daca cunoasteti angajatorul lui, atunci nu este nicio problema in a demonstra cat castiga el.
In ceea ce priveste numele copilului la acest moment nu mai puteti face nimic.
Copilul nu va mai putea purta numele lui numai daca veti putea demonstra ca el nu este tatal copilului, dar in acest caz, nu va mai beneficia nici de pensie de intretinere de la acesta.
Pensie alimentara
denaeira
Sunt divortata si am un copil de 17 ani pentru care primesc pensie alimentara.Acum,in perioada vacantei copilul meu lucreaza pe o perioada de 2 luni(prin Legea ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma
GIADA1952
In 1997 am cunoscut un cetatean italian cu care m-am logodit si in urma convietuirii noastre a rezultat un copil ( ce are 5 ani si jumatate acum) . Afacerile ... (vezi toată discuția)