avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua sunt nedumerita , si nu stiu cum sa fac . Am fost anuntata prin sms de banca ca am poprire pe contul de salariu . Mentionez ca nu am primit nimic de la executor prin care sa mi se aduca la cunostinta de acest fapt de catre executor . Daca banca nu imi trimitea acel sms nici nu stiam . Ce trebuie sa fac .
Cel mai recent răspuns: CostinaPavel , utilizator 08:19, 9 Martie 2018
Buna ziua. Banuiti de unde ar proveni aceasta situatie? Aveti vreun credit restant? Exista vreo executare silita demarata pe numele dvs? Cautati pe portal daca exista pe numele dvs incuviintata o urmarire silita.
În mod normal, executorul trimite către angajator o informare privind punerea în practica a executării.. La locul de muncă nu v a anunțat nimeni dacă s a primit o astfel de scrisoare? Încercați sa stabiliți o întâlnire cu executorul pentru a va informa asupra situației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. este legal? cum ar trebui să procedez în acest caz? Catalina_P Catalina_P Buna ziua, Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Decizie executare silita marysa_2u marysa_2u buna ziua!am si eu o problema foarte mare...in urma cu 7 ani am facut un credit pe numele meu ptr o mobila de dormitor ptr niste prieteni.ei trebuiau sa ... (vezi toată discuția)