avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... RECUPERAREA PREJUDICIULUI DIN FOND REPARATII
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

RECUPERAREA PREJUDICIULUI DIN FOND REPARATII

Totusi nu mi-ati raspuns strict la intrebarea mea: cum se recupereaza banii cheltuiti pe aviziere care nu reprezentau o prioritate si pentru care nu a avut aprobare nici macar de laCE ( process verbal etc.).Care este modalitatea de recuperare?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 14:24, 9 Martie 2018
Probabil ca asteptati un raspuns...
Parca vi s-a mai scris: daca ati deschis un topic, atunci il deschideti doar pe acela pana la clarificarea intrebarilor. Cine si ce trebuie sa va raspunda aici?
Un moderator poate sa-l duca la topicul initial si mai vedem...
Ruxandra15, continuați dicuția aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii talmos61 talmos61 Zilele de sarbatoare legale,cum ar fi de pasti,daca se da liber,acele zile sunt platite sau nu de angajator,firma privata? (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Buna ziua, Imi poate spune cineva dacă in următoarea situație se suspenda indemnizația de creștere copil: Am câștigat la pariuri sportive ( online ) ... (vezi toată discuția)