buna ziua, pe data de 20 octombrie am avut a doua infatisare si ultima la divort, am castigat procesul in favoarea mea, ( slava domnului ) , intrebarea mea este si va rog din suflet sa ma ajutati barem cu un raspuns sau un sfat ; dupa 6 ani de casnicie mama mea mia dat un apartament care mi la dat cu contract de vanzare cumparare si fara nici-o clauza ca nu a avut cine sa ne invete, casa este pe numele la amandoi, as dori sa stiu daca se pune vechimea si veniturile din cartea de munca la partaj, pt ca el are multe perioade fara carte de munca,eu am acte doveditoare ca apartamentul este cumparat de la bunica de catre mama mea si ni la dat noua , va dati seama ca mama nu nea luat nici-un ban , cum as putea sa dovedesc ca noi nu iam dat nimica, urmatoarea mea intrebare; el de anul trecut nu mai lucreaza nicaieri si el nu a contribuit la cresterea copilului si la chletuielile casei, vorbeste urat in casa face scandaluri si as vrea sa-i fac evacuare din casa, eu una nu il mai suport , o mare prostie suntem divortati dar stam impreuna . Cat ar dura o evacuare si cat mar costa?din cate vam spus la casa crede-ti ca as putea castiga la partaj ????
Evacuarea din domiciliul comun al (ex)sotului turbulent se poate cere in instanta, pe baza unor probe solide, (pertinente, utile dar mai ales concludente) si anterior introducerii actiunii de partaj.
In actiunea de partaj se admit toate probele legale (inscrisuri, martori, inclusiv rudele pana la gradul IV si chiar prezumtii etc.) necesare dovedirii calitatii de bunuri proprii sau comune ale sotilor, precum si cele necesare dovedirii contributiei fiecarui sot la dobandirea bunurilor comune.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
Laurina
Sunt divortata de sotul meu,iar el continua sa stea in casa mea,si sa imi faca scandaluri si sa ma ameninte. Cum sa-l evacuez,in asa fel incat sa nu-mi fie ... (vezi toată discuția)