avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizație concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizație concediu de odihna

Mi am luat 13 zile de concediu de odihna ,atât pot primi pe acest ,am depus cerere pt a primi indemnizația de concediu ,iar contabilul mi a zis ca indemnizația va fi plata in locul zilelor lucrate nu vor fi bani in plus la salariu .Adica voi lua aceiași suma luna viitoare .eu stiam ca e o suma in plus fata de salariu,sau m-a înșel eu?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: zaliza , utilizator 17:38, 13 Martie 2018
In cele 13 zile de concediu nu mergeti la serviciu, deci nu lucrati 13 zile din luna. Insa veti primi bani pentru ele.
Indemnizatia de concediu reprezinta plata pentru acele 13 zile pe care nu le lucrati. Deci in luna respectiva veti primi salariul intreg, adica indemnizatia de concediu + salariul pentru celelalte zile lucrate in luna respectiva.
Indemnizatia de concediu nu este o suma in plus fata de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat marleen7019 marleen7019 buna seara Luni 13 iulie 2009 am semnat decizia de concediere privind incetarea C.I.M cu data de 1 august , in baza articolului 61 lit.c din codul muncii. ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu cristina_blueeyes2000 cristina_blueeyes2000 Ma puteti lamurii cu aceasta indemnizatie. Ea vine inclusa in salariu sau este in plus pe langa salariu? Am citit in codul muncii ca trebuie sa til dea inainte ... (vezi toată discuția)