avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transcriere proprietate auto cu itp expirat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transcriere proprietate auto cu itp expirat.

Doresc sa cumpar un autoturism,insa acesta are itp expirat.Pot sa il inmatriculez la politie asa sau trebuie sa ii fac prima data itp si apoi sa merg cu vechiul proprietar sa fac actele?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:27, 9 Martie 2018
Ca sa nu intampinati probleme,anterior incheirii documentelor de tranzactionare drept de proprietate auto,solicitati vanzatorului sa realuzeze ITP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism mmem mmem Buna ziua, Vreau sa cumpar un autoturism care este inmatriculat in Romania. Autoturismul nu are ITP de peste 10 ani de zile si nu poate sa fie facut nici ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)