avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cu copii minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cu copii minori

Buna ziua. Ma numesc Vasile Nicorici.
Impreuna cu sotia mea am hotarat sa divortam. Avem doi copii minori.Nu detinem imobile . Locuim in Londra, dar adresa din cartea de identitate este in Iasi. Casatoria s-a efectuat in anul2003 in Grecia(Atena) . Intrebarea este daca divortul se poate efectua in Londra .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:17, 10 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da, se poate efectua divortul si in Londra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va intelegeti pe toate aspectele poate ar fi mai bine sa divortati in Romania.
Va puteti angaja avocat amandoi ca sa va reprezinte la proces si nu va trebui sa va prezentati personal la termenul de judecata.

Se poate divorta si in Anglia dar ar fi bine sa vorbiti in prealabil cu un avocat englez ca sa nu aveti cine stie ce surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu , daca se poate adriano06041 adriano06041 ma numesc adrian , sunt cetatean roman cu acte de rezidenta la londra. am trait in concubinaj cu o femeie timp de 4 ani in londra , in urma caruia a rezultat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu si sotul ne-am casatorit in romania dar locuim ... Leontina Marinela Leontina Marinela Buna seara, Eu si sotul ne-am casatorit in Romania dar locuim in Anglia. Fratele meu, care locuieste cu noi, a venit acasa de la servici mai devreme si, in ... (vezi toată discuția)
Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)