avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere certificat de nastere din strainatate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere certificat de nastere din strainatate pentru major

Buna ziua.

Am primit clarificari ca sunt cetatean roman prin nastere. Trebuie sa transcriu certificatul de nastere la primaria din Bucuresti. Pentru ca am 28 de ani, si evident nu sunt minor, ce documente trebuie sa depun pentru a-mi transcrie certificatul de nastere american? Mi sa spus de consulat ca imi voi cere pasaportul, permisul de conducere, clarificarea, si certificatul de nastere. Poata cineva sa verifice daca va trebui sau nu sa furnizez copii ale certificatelor de nastere / casatorie ale parintilor mei?

De asemenea, am vrut sa stiu, pe baza faptului ca trebuie sau nu sa le ofere certificatele pentru parintii mei, voi avea o problema cu transcrierea pentru ca numele tatlui meu pe certificatul meu de nastere arata 'Alexander' in loc de 'Alexandru'? El sa nascut 'Alexandru', dar a schimbat-o odata cu naturalizarea in SUA. A fost dupa nasterea mea, dar inregistrarea mea de nastere a fost intarziata si a fost pusa cu schimbarea numelui.

Daca este o problema potentiala, pot face o corectare a certificatului meu de nastere; cred ca va fi mai usor decat modificarea in Romania.

Voi ce credeti? (Iarta-ma - nu pot vorbi limba asa de bine)


Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
ContSters463891, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:44, 10 Martie 2018
Buna ziua,
Cautati TOATE datele pe [ link extern ] /.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din Ro care sa va intreprinda toate demersurile.
Va trebui sa ii intocmiti o procura speciala.
Modificati numele in SUA, e mai simplu decat in ROMANIA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crds - pasaport si casatorie in afara romaniei anabanni anabanni Buna ziua, Sunt cetățean roman, am pașaportul roman cu domiciliul in străinătate. Îmi expira pașaportul in curând si nu am găsit programare la ... (vezi toată discuția)
Validarea in romania a casatoriei facute in sua udrea-aneta udrea-aneta In urma casatoriei dintre o cetateanca romanca cu un cetatean american, facuta in SUA , Los Angeles, in sept.2011, cu schimbarea numelui, care sunt ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane pentru copil nascut in sua ilie0001 ilie0001 Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie: Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama ... (vezi toată discuția)