La ascultarea unei doamne avocat dumnezeu sa va dea toata sanatatea din lume m-am decis sa fac repost.
Problema :
Pe 07 martie s-a creat o stire fake cu un profesor cu poza acestuia pe un site ( poza facuta de mine si data cuiva sa creeze stirea ) . stirea nu e pe net dar asa pare deoarece e editata text cat si photo. Mai degraba stirea e una nu +18 ci una ca e un interlop etc.. Si eu am postat pe 07 martie pe grupul clasei de mssenger unde sunt 27 de elevi ai clasei. Acel grup este unul inchis privat. De acolo o fata a dat unui alte fete poza si tot asa pana a ajuns la profesor iar profesor s a dus la dirrctoare iar directoarea la politie . M-au chemat in cabinetul acesteia sa dau niste explicatii oral eu si cele 2 fete cum de exista acea chestie . Fetele au inceput sa planga fiindca ele spun ca doar intre ele au vazut poza iar profesorul si directoarea afirma faptul ca stirea fake a ajuns la cei de a 10 11 12 . Daca ele nu au fost eu nici atat si banuiesc altii care sunt din clasa mea dar se ascund si nu recunosc si 100% unul dintre ei este. Politistii m-au solicitat sa sterg toate pozele si asta am facut si m-au solicitat sa cer date de contact ale celui care mia editat stimea si am dato eu mai departe. Am spus ca asta voi face dar nu reusesc sa dau de el acum.. Vineri am fost chemat la directoare iar politistii au programat o intalnire luni cu parintii ... Acestia tot mentionau de o fapta penala si etc.. O sa am 3 la purtare caci directoarr este foarte exigenta.. Nu stiu unde locuieste profesorul mias da un picior sa pot stii sa vorbesc cu dumnealui .. Daca o sa ceara daune materiale sunt terminat ...o sa trebuiasca sa plateasca parintii mei banii...off Va rog spunetimi cee este cel mai bine de facut va pot oferi un numar de telefon daca doriti pe email.. Nu sunt un copil problema asta e prima abatare am 10 la purtare si media 9.20 in sem 1