avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare

Buna ziua astazi la oprit pe socrul meu un politist si a zis ca a mers cu 120 km/h deși in masina lui erau 3 persoane care a zis ca nu avea nici macar 100 km/h socrul meu a zis sa i arate aparatul radar
Politistul ia raspuns ca o sa vezi cu ce viteza mergeai in tribunal peste 15 zile
Ia dat amenda 900 de lei ,este ceva normal?intreb
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:40, 11 Martie 2018
Buna ziua,
Daca aveti probe si martori, puteti formula plangere impotriva Procesului verbal de constatare a contraventiei in termenul specificat in acel pv la instanta competenta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conf.art 31(1) din OG nr.2/2001"Impotriva procesului -verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicaii acestuia."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal, sanctionare incalcare reguli circulatie predasgeorge predasgeorge Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un echipaj de politie pentru motivul sustinut de ei cum ca as fi depasit viteza legala cu 29 km/h pe ... (vezi toată discuția)
Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal de contraventie radar in mers ciprian801 ciprian801 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, care este procedura pentru a face contestatie impotriva procesului verbal de constatare a unei contraventii ... (vezi toată discuția)