avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perchezitia informatica in ce consta mai exact?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Perchezitia informatica in ce consta mai exact?

In ce consta perchezitia informatica a unui telefon si cat dureaza aproximativ? Multumesc anticipat.
verificarea continutului telefonului .
Dureaza... pana termina :)))
Durata depinde de ceea ce cauta si ceea ce gasesc,
Avand in vedere ca este vorba de un telefon, banuiesc sa nu poate dura prea mult.
Cata memorie poate avea un telefon astfel incat sa fie necesar zile intregi sa o „scotoceasca” ?!?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât durează percheziția informatică a unui telefon, și în ce constă mai exact? Cristina9627 Cristina9627 Buna ziua. Cat dureaza perchezitia informatica a unui telefon si in ce consta mai exact? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)