avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

Buna ziua, am divorta de curand de sotul meu (26.02). In urma divortului domiciliul copilului s.a stabilit la mine, tatal avand dreptul sa.l ia 1.ul si al3lea weekend din luna+ alte vizite. Stiam ca nu poate lua copilul pana nu iese decizia de divorț, dar din pacate nu am avut cu cine ma intelege. Este vreun articol in care sa fie specificat clar ce inseamna 1 si al 3lea weekend din luna+ faptul ca nu il poate lua pana la decizia de divorț? Din cate stiu 1 weekend nu e cel in care 1 a lunii pica sambata sau duminica, dar nu vrea sa inteleaga. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sabrina1 , utilizator 12:46, 11 Martie 2018
Buna ziua,
Ma intreb care este MOTIVUL REAL pentru care nu lasati tatal sa-si vada copilul cu sau fara sentinta legalizata.
Ati divortat de el dar COPILUL este TOT COPILUL LUI.
Lasati tatal sa-si vada copilul cu sau fara decizie legalizata.
Nu va mai razbunati pe tata pentru necazurile create dumneavoastra (si pe care nu le judec) implicand sufletul unui9 copil pe care nu l-ati intrebat inainte de a-l aduce pe lume daca vrea sau nu sau daca va fi fericit sa fie minge de pimpong intre dumneavoastra si fostul sot doar pentru a va arata unul altuia cat sunteti de mari si tari.
Cat priveste cunostintele de drept, e bine sa mai invatati.
Nu am nimic cu dumneavoastra ca mama si nu va contest iubirea pe care o acordati minorului si nici dorinta de a-i face DOAR BINE dar inainte de toate ganditi-va la SUFLETUL LUI.
A trecut si trece prin trauma divortului, de ce trebuie sa asiste si la discutii privind dreptul de a-l vedea tatal?
Nu incerc sa ma razbun, copilul are 1an si 6 luni, a asistat la violente din partea tatălui. Nu ii contest dreptul ci doar nu ne intelegem cum sa calculam 1 si al 3lea weekend din luna. Si cel care incearca sa se razbune santajandu.ma ca nu va semna partajul ( cu toate ca el si.a tot luat bunuri din garsoniera noastră) este el. Nu cunoasteti intreaga situație si nici nu o pot descrie in cateva rânduri. Vroiam doar un sfat legal de cum se calculeaza weekend. Urile astea. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut mediator pt divortz ileana-cosanzeana ileana-cosanzeana Buna ziua, Este vorba de un divortz simplu cu acordul partilor, in care sotii nu au nimic de impartit. Doresc sa incerc sa obtin sentinta de divortz inainte ... (vezi toată discuția)
Proces de divort-situatie copii tudosoiu tudosoiu Buna seara, sunt in proces de divort cu sotul meu. El a parasit casa bun comun si locuieste la parintii lui. Avem doi copii minori (fetita de 4ani si baietelul ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor costicanico costicanico buna ziua, am si eu o nelamurire dar sa incep cu inceputul: in procesul de fond la divort mi s-a incredintat minorul in varsta de 4 ani, tatalui i s-a aprobat ... (vezi toată discuția)