avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Intrare abuziva pe teren intravilan
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Intrare abuziva pe teren intravilan

Buna ziua, as dori si eu sa stiu ce e de facut in cazul in care parintii mei au cumparat in 96 un teren intravilan cu dimensiunea de 1529,acesta fiind cumparat in ordinea urmatoare : mostenitorii/1991 >;cumparatorii>parintii mei/96. In tot acest timp terenul a avut o suprafata de 1529 mp,in 96 dupa cumparare a fost emis si un plan de situatie de la primarie cu aceiasi suprafata.Problema este urmatoarea in 97 a fost emis un TITLU DE PROPRIETATE cu suprafata de 1292 mp,in urma unei masurari de cadastru facute la fata locului asa cum au fost gasite in momentul acela gardurile/constructiile,vecinul parat a primit un TITLU DE PROPRIETATE cu diferenta suprafetei pierdute de parintii mei . Impozitul se plateste in functie de suprafata de la primarie care este de 1529 mp. Va rog cu stima si respect sa imi explicati ce se poate face in cazul nostru? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
EmanuelStan, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre suprafata scrisa in cartea funciara si suprafata reala balisdanconstantin balisdanconstantin Buna seara! doresc sa cumpar de la parintii mei o bucata de pamant .Am chiemat un topograf pentru a masura si a face demersurile de dezmembrare a ... (vezi toată discuția)
Probleme la întăbulare: suprafața din contract v-c, extras cf și măsurători topo mai mare decât pe titlul de proprietate RaduIgnat RaduIgnat Comentariu tau va fi aprobat de un moderator. Bună ziua, vă prezint situația cu care mă confrunt, cât mai condensat posibil: • părinții mei au ... (vezi toată discuția)