avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boală
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boală

Bună ziua am și eu o întrebare am pensie handicap accentuat nevazatori și vroiam să vă întreb pot să fac și pe cea pe caz de boală..nu am lucrat nicăieri până a acum..mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:30, 12 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara sa aveti un stagiu cat de mic de cotizare, nu puteti beneficia de pensie de invaliditate.,
Am înțeles că se poate plăti la casa de pensii o lună apoi se poate depune dosarul pt pensie pe caz de boală
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La acest moment se mai poate incheia contract de asigurare doar pentru pensia de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se recalculeaza pensia la trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta? DanTM DanTM Pensionara pe caz de boala, are 12 ani de munca si 6 ani de pensie de boala, gradul 2 de handicap, nascuta in martie 1964. 1. Anii petrecuti in pensie de ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru a obtine o reducere a varstei de pensionare datorita unei invaliditati gradul ii din 2007 ? Vasile Rascanu Vasile Rascanu Am fost pensionat in 2007 gradul II invaliditate . Varsta standard de pensionare : 65 de ani conform deciziei privind acordarea pensiei de invaliditate. Am ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)