avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ridicare sechestru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ridicare sechestru

Buna seara
Sotul meu pe timpul procesului a avut sechestru asigurator pe casa si masina. Anul trecut in luna noeiembrie s-a dat sentinta definitiva si irevocabila unde printre solutii a fost data si ridicarea sechestrului. In luna februarie a.c. cand a platit impozitul la casa si masina a vazut ca acest sechestru nu a fost ridicat. Unde trebuie sa ne interesam sau unde trebuie sa facem demersurile pentru ridicarea acestui sechestru?

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina O decizie penala dintr-un dosar penal prin care s-a instituit sechestru asigurator si este definitiva de cum 3 ani, debitorul ppate cere ridicarea sechesteului ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator pe casa din cauza penalitatilor la pfa taxi dyxandra dyxandra Buna.Poate ma ajuta cineva:(.Sotul meu a fost pfa Taxi pana anul trecut in august,cand a renuntat laLicenta/deci pfa/ nemaiputand plati impozitele de 80 mil.+ ... (vezi toată discuția)
Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)