avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

In cazul unui ordin de protectie, cine are dreptul la avocat din oficiu,victima sau inculpatul? (care este deosebit de agresiv )
Cel mai recent răspuns: Amalia 207 , utilizator 20:30, 11 Martie 2018
Buna seara
De obicei asa numitul agresor.
Daca victima nu isi permite un avocat,desi de la politie dupa ce a facut plangere a fost trimisa la tribunal sa depuna un formular pentru ordin de protectie spunandu i se ca va avea un avocat din oficiu. Victima nu s-a putut apara singura( femeie de 67 ani) care nu are cum dovedi agresivitatea sotului, pt ca se intampla in incinta locuintei,fara martori, Cererea sa i-a fost respinsa, de catre tribunal,trebuind sa stea cu frica de a nu o omori agresorul asa cum o amenintase in repetete randuri, ba mai mult trebuie sa plateasca si onorariul acordat avocatului din oficiu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie-ordin de protectie DidinuSFI DidinuSFI Buna Seara! Ma numesc Florin si am 22 de ani . Locuiesc impreuna cu parintii mei. De cand ma stiu m-am confruntat cu violenta in familie. Tatal meu este ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Gulgutzu Gulgutzu Buna ziua, Aseara, o amica de-a mea a fost batuta de catre sotul ei de a ajuns la urgenta. Ea a mai avut antecedente fara a urma proceduri de plangere, dar ... (vezi toată discuția)
Denigrarea la o televiziune poate fi considerată faptă penală? laura38038 laura38038 Buna seara. Un prieten al meu se confrunta cu o problema delicata si va rog daca se poate sa ne ajutati cu luarea celei mai bune decizii: Acesta a fost ... (vezi toată discuția)