avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... act de divort din SUA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

act de divort din SUA

Fiica mea s-a casatorit in Romania cu un cetatean roman.Dupa casatorie au plecat in SUA unde au divortat si li s-a eliberat un act de divort .In momentul de fata are nevoie de actul de divort la tribunalul din Constanta dar nu ii este acceptat pe motiv ca nu este finalizat deoarece actul are un punct care prevede ca:
* judecatoria pastreaza jurisdictia asupra litigiilor neterminate* la care nu este scris nimic.Fiica mea a fost la judecatoria din SUA si a cerut lamuriri dar i s-a spus ca acela este un act final si nu au ce sa ii mai dea.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate de a rezolva aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:55, 11 Martie 2018
Mergeți cu hotărârea la avocat ca sa o analizeze si sa caute solutii juridice.
Cine a spus ca nu se poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de divort din sua ArachelianA ArachelianA Fiica mea s-a casatorit in Romania cu un cetatean roman.Dupa casatorie au plecat in SUA unde au divortat si li s-a eliberat un act de divort .In momentul de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in germania micatalin71 micatalin71 1.Hotarare de divort cu apostila - Vreau sa stiu de unde pot obtine apostilarea, daca judecatoria la care s-a pronuntat divortul este in Medgidia? 2. ... (vezi toată discuția)
Recunosterea divortului egiptean in romania andreeaciolacu andreeaciolacu Buna ziua, m-am casatorit cu un cetatean egiptean in romania in bucuresti la primaria sector 6 in anul 1998.ultimul meu domiciliu a fost constanta.am plecat ... (vezi toată discuția)