avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sanse de a-si recupera copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sanse de a-si recupera copilul

Vreau sa expun o situatie de viata reala: baiat roman plecat la 19 ani la munca in Cehia, cunoaste o fata cu cetatenie vietnameza si rezulta un copil. Fata avea probleme cu dreptul de a locui acolo iar dupa ce se naste copilul, intampina probleme si cu cei de la asistenta sociala, locuinta, loc de munca la negru si copilul este luat in grija statului si nu li se mai da dreptul parintilor sa-si vada copilul. Tipa este expulzata... tatal are ceva probleme cu legea si primeste interdictie pentru 5 ani in Cehia. Ce se poate face de el sau familia lui?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:32, 11 Martie 2018
Buna seara,
Incepeti demersurile de la Ambasada Cehiei in Bucuresti.
De la ei puteti afla care sunt demersurile de urmat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să ia legătura cu un avocat ceh.
Situația nu pare deloc optimistă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitima aparare raduelena raduelena Buna seara, Am o mare rugaminte, la cei care cunosc Codul Penal din Cehia!! Prietena mea si cu cei doi copii si sai va vor fi profund ... (vezi toată discuția)
Sotie alcoolica constantin2015 constantin2015 Buna ziua, Doresc sa imi expun problema mea. Sunt casatorit de aprox 11 ani, avem impreuna doi copii, un baiat de 9 ani si o fetita de 2 ani si jumatate. ... (vezi toată discuția)
Buletinul expira curand, refacere din strainatate gaberela gaberela Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in situatia cu care ma confrunt: cineva din familia mea lucreaza in strainatate, iar in curad ii va expira CI; si-a luat ... (vezi toată discuția)