avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara, am o intrebare la situatia care se desfasoara astfel, tatal meu plateste impozit pe pământul pe care stam de 25 de ani de cand a murit bunica lui, recent ultimul copil al bunicii tatălui respectiv unchiul sau a decedat.
Unchiul care a decedat are un copil de care nimeni nu a mai auzit de 25 de ani, intrebarea este următoarea.

Cum poate tatal sa intre in posesia pământului tinand cont de impozitul pe care il plateste pe acel pamant de 25 de ani?

Tin sa mentionez ca, copilul decedatului nu este de gasit.
Cel mai recent răspuns: Florin582 , utilizator 00:09, 12 Martie 2018
Buna seara,
Dupa dezbaterea succesiunii de pe urma parintilor sai.
Toata masa succesorala se va imparti in doua parti egale (cati copii inteleg ca au avut parintii lor)
Ca sa-l gasiti pe acel var al dumneavoastra e simplu.
Va sfatuiesc sa va interesati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Daca tatal doreste sa uzucapeze atunci va trebui sa astepte pana se implinesc macar 30 de ani si sa-l gaseasca pe acel var al dumneavoastra cu care sa se judece.
Va multumesc pentru raspunsul foarte lamuritor, inca o intrebare la Dvs ar fi, daca acel var nu este de gasit sub nici o forma sau la uzucaparea de 30 de ani nu se prezinta, ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate prin uzucapaciune asaveiulian asaveiulian Buna ziua. Am si eu o situatie: bunicii au avut 2 copii; tatal meu si unchiul. sunt unicul copil.unchiul are o fata. bunicii au facut un act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca dmhyou dmhyou situatia este: tata are un frate, si mai traieste doar mama lor......... -daca fratele plateste impozitul la pamant si casa, dupa cati ani ii raman de drept ... (vezi toată discuția)
Buna seara, varul meu a decedat, acesta neavand copii sau nepoti. ... alexm452 alexm452 Buna seara, Varul meu a decedat, acesta neavand copii sau nepoti. Casa si terenul este a parintilor tatalui meu, in casa a ramas fratele tatalui si sotia lui ... (vezi toată discuția)