avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declarare fisc contract de inchiriere dupa 4 luni?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declarare fisc contract de inchiriere dupa 4 luni?

Buna ziua.
Ce culpa are proprietarul daca declara la fisc contractul de inchiriere dupa 4 luni de la inchirierea efectiva a imobilului? Mentionez ca depunerea la fisc a contractului de inchiriere s-a efectuat in momentul in care s-au finalizat actele de proprietate ale proprietarului, acesta inchiriind fara a avea facuta succesiunea la apartament.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi rau platnici ariaint ariaint Buna ziua, Speta este urmatoarea: Un apartament 2 camere mostenit de tatal sotiei mele. anul trecut in vara a fost renovat si dat anunt pentru inchiriere, ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa si nu are actele in regula Dumitruvalentin12345 Dumitruvalentin12345 Buna ziua, vreau sa cumpar un imobil -o curte de 283 mp-contine o casa P+1 si o casa batraneasca compusa din 4 camere, imobilul a fost cumparat de actualul ... (vezi toată discuția)