avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum pot adresa o intrebare pe forum sa-mi fie ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum pot adresa o intrebare pe forum sa-mi fie acceptata?

Am scris de cateva ori o intrebare si cand am dat click pe intreaba mi-a disparut intrebarea pusa de mine. Am observat in banda sus deasupra casutei Intrebari si raspunsuri cifra 17.
A aparut anuntul : EROARE INTERNA si scuze pentru orice inconvienet.
Va rog frumos sa-mi spuna cineva daca am gresit cu ce am gresit?
Daca am gresit va rog sa ma scuzati fiindca si altii au gresit fata de mine!
Daca sant pedepsit vreau sa stiu pentru ce mai exact si pentru cat timp!
Va multumesc pentru tot ce faceti ! Multumesc si D-lui ca existati!
Acum s-a schimbat cifra din 17 in 13 (dupa ce am postat intrebarea)!
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
ciorditu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:11, 12 Martie 2018
Atat timp cat acum ati putut posta prezentul topic este evident ca a dispuarut eroare la care faceti referire
Anterior cand a aparut eroarea mentionata de dv posibil ca site-ul sa se aflat in perioada de lucrari de mentananta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Mesaje pe email apar de mai multe ori dary76 dary76 Bună ziua. Vă mulţumesc tuturor celor care vă ocupaţi cu succes de AVOCATNET.RO , sunteţi foarte buni şi aveţi toată admiraţia , respectul şi ... (vezi toată discuția)