avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Sunt cetatean nascut in Romania cu dubla cetatenie romano-belgiana si as dori sa stiu in ce conditii pot infiinta in Romania o firma a caror angajati (vreo 10) sa presteze servicii pentru firme belgiene? M-ar interesala la cat se ridica costurile infiintarii, daca trebuie angajat contabil, cat ar fi impozitul pe profit (salariul net va fi de 1500 euro) etc?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
adila662004, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 20 Martie 2018
Ca sa va infiintati o firma consultati site-ul [ link extern ] .
Serviciile sunt pentru firme din Belgia? Va veti inregistra si cu cod TVA intracomunitar
Da, va trebuie un contabil. Costurile sunt in functie de obiectul de activitate,
E mai simplu sa cereti consultanta unui specialist: beneficiati de explicatii si servicii dedicate si de confidentialitate.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua numele meu este acsinte vasile am lucar in belgia la ... vasile0630 vasile0630 buna ziua numele meu este Acsinte Vasile am lucar in belgia la o firma numita ProLift la montat si desmontat lifturi am lucrat 5 luni si am fost platit ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)