avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua numele meu este Acsinte Vasile am lucar in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua numele meu este Acsinte Vasile am lucar in belgia la ...

buna ziua numele meu este Acsinte Vasile am lucar in belgia la o firma numita ProLift la montat si desmontat lifturi am lucrat 5 luni si am fost platit infecare luna dupa cate lifturi am montat sau am demontat iar inante de vacanta ma ramas sa mai fiu platit pe 2 lifturi montate si un demontaqj de lift in valoare de aproxmimativ 1000 de euro mi sa spus ca voi fi platit dupa vacanta care vacanta la randul ei a durat o luna. dupa vacanta angajatorul mia zis ca nu mai are munca pt mine dar nu vrea sami plateasca ce mia ramas de plata ce pot face? va rog ajutatima cu o informatie . va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 1 Septembrie 2020
Dacă este vorba despre unDacă este vorba despre un contract de muncă încheiat cu o firmă înregistrată în România, se poate depune o plângere la Ambasada României din Belgia care se transmite Ministerului Muncii din România spre soluţionare. Formularul pentru depunerea plângerii poate fi solicitat la adresa de email: consulat@roumanieamb.be .

Dacă este vorba despre o firmă belgiană, se poate depune o plângere la autorităţile belgiene, respectiv la inspecţia socială responsabilă pentru controlul aplicaţiei legislaţiei muncii. Detalii despre birourile teritoriale ale Serviciilor de Inspecție Socială din Belgia și situațiile în care acestea intervin sunt disponibile la adresa Serviciului pentru InformareşiCercetareSocială -[ link extern ]

Dacă rezultatul nu este favorabil, poate fi deschisă o procedură civilă la Tribunalul muncii din Belgia.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
tot eu din nou sa ma scuzati ca intreb atatea, dar acuma sunt in romania nu pot face nimic de aici? sa nu mai trebuiasca sa ma duc in belgia pt chiestia asta
Folositi adresele de email din raspunsul anterior .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am venit la o persoana sa lucrez in belgia care are ... nicu nik nicu nik BUNA ZIUA . AM VENIT LA O PERSOANA SA LUCREZ IN BELGIA CARE ARE FIRMA BELGIANA . MIA FACUT ASIGURARE SOCIALA SI AM LUCRAT 2 ZILE DIN DOUA SAPTAMANI SI NU AM ... (vezi toată discuția)
Accident munca produs in belgia adrian_ghelase70 adrian_ghelase70 buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am ... (vezi toată discuția)
Muncitor in belgia puianca puianca Buna ziua Sotul meu a lucrat in belgia cu contract de munca la un patron belgian si acesta nu mai doreste sai plateasca salariul,cui i se poate adresa? (vezi toată discuția)