avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA . AM VENIT LA O PERSOANA SA LUCREZ IN BELGIA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA . AM VENIT LA O PERSOANA SA LUCREZ IN BELGIA CARE ARE ...

BUNA ZIUA . AM VENIT LA O PERSOANA SA LUCREZ IN BELGIA CARE ARE FIRMA BELGIANA . MIA FACUT ASIGURARE SOCIALA SI AM LUCRAT 2 ZILE DIN DOUA SAPTAMANI SI NU AM PRIMIT BANII . MIA SPUS CA AM CONTRACT DE AFILIERE LA SOCIETATE SI ESTE OK. EU AS VREA SA STIU CUM POT SAMI RECUPEREZ BANII PE CELE 2 ZILE DE MUNCA. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 2 Mai 2023
Fiind vorba despre o firmă belgiană, se poate depune o plângere la autorităţile belgiene, respectiv la inspecţia socială responsabilă pentru controlul aplicaţiei legislaţiei muncii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua numele meu este acsinte vasile am lucar in belgia la ... vasile0630 vasile0630 buna ziua numele meu este Acsinte Vasile am lucar in belgia la o firma numita ProLift la montat si desmontat lifturi am lucrat 5 luni si am fost platit ... (vezi toată discuția)
Diurna strainatate Robert_Flavius Robert_Flavius Buna ziua, Am fost angajat de catre o firma romaneasca pentru a lucra in in belgia in domeniul constructiilor, neavand calificare in domeniu firma mi-a ... (vezi toată discuția)
Legi cu privire la lucratorul independent detasat adeion adeion Buna ziua, sunt PFA si lucrez detasat ( detin formularul A1) in Belgia, de apx 5 ani, pe baza unui contract de prestari servicii. Din cate stiu, legea ... (vezi toată discuția)