avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Noile case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Noile case de marcat

Intr.Ind , neplatitor tva , doua puncte de vanzare unul ambulant ( unde lucreaza sotul in baza unei declaratii la Reg.Com.) si un punct de lucru(Pravalie) unde lucrez eu .Vreau sa fac unele schimbari daca tot trebuie schimbate casele de marcat,numai ca nu stiu care ar fi cea mai buna varianta pentru mine. = vreau sa vand Masina care este pe firma si este amortizata ; vreau sa transfer Pravalia in alta locatie ( sau inchid punct,deschid alt punct ? ) , vreau sa schimb autorizatia in Intr.Fam.si sunt obligata sa cumpar casa de marcat cu jurnal electronic dar inca nu am de unde . Stie cineva sa ma sfatuiasca care ar fi cea mai buna solutie si in ce ordine sa fac schimbarile?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)