avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reprezentare în Camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reprezentare în Camera preliminara

Ma pot reprezenta fara avocat în Camera preliminara la o contestatie durata cercetare in baza art 488 al.2, avocatul ales fiind în alta localitate?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Camelia-Simona, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:48, 12 Martie 2018
Vă puteți prezenta ...faptul că nu veți beneficia de asistență juridică este un alt aspect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Musamalizare cercetare caz la parchet dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am depus o plangere la Parchet acum 6 luni si vad ca nici dupa atatea luni nu am primit nici un raspuns . Am fost iar la Parchet sa vad in ce ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care petentul sa solicite judecatorului ... snipe1975 snipe1975 Exista vreo procedura prin care petentul sa solicite judecatorului de camera preliminara sa dispuna urgentarea cercetarilor in cadrul unui dosar penal? (vezi toată discuția)