avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru veniturile din salarii realizate de catre pensionarii militari angajati cu contract de munca?

Pensionari militari platesc contributii de asigurari sociale?Legea nr 227 / 2015 articolul 141 lit. b si Legea nr 223 / 2015 articolul 1 stipuleaza ca nu trebuie sa plateasca.Angajatorul mi-a retinut aceste contributi,cum pot recupera acesti bani?Nu mi se pare normal daca este stipulat sa platesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Ionicadaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 12 Martie 2018
Contributii sociale datorate de pensionarii militari, in 2018
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire contributie la pensie pentru pensionarii militari angajati cu cim Miha2018 Miha2018 Buna ziua!!! Suntem o firma de paza si protectie si printre angajati au existat si mai exista inca salariati pensionari din sistemul militar, angajati in ... (vezi toată discuția)
Excepții de la plata contributii asigurări sociale adivasiu adivasiu Daca sunt pensionar militar, cf. Legii 223/2015, și am funcția de cenzor al unei asociații de proprietari, mi se mai reține contribuția de asigurări ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)