avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire abuziva
Discuție deschisă în Executare silită

poprire abuziva

Buna seara,
Am fost in crestere copil pana pe data de 8.02.2018 si cu data de 9.02.2018 am revenit la serviciu. Intorcandu-ma la serviciu mi s-a pus o poprire direct la firma si in acelasi timp si pe contul cu cardul de salariu. Pe data de 5 martie mi s-a infiintat prima poprire atat de la firma cat si din contul de salariu(300 lei de la firma si 300 lei din cont) asta avand in vedere ca in total am luat 910 lei.Am rugat executorul sa imi restituie cei 300 lei si sa imi ridice poprirea de pe card si zice ca nu poate! ce as putea face in cazul asta? multumesc
Cel mai recent răspuns: cr3eatza , utilizator 14:05, 13 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAM AȘA AR TREBUI SĂ FORMULAȚI CONTESTAȚIA:

Instanţa .....


Domnule Preşedinte,

Subsemnatul(nume ....., prenume .....), cu domiciliul în ....., având codul numeric personal ....., cu domiciliul procesual ales pentru comunicarea actelor de procedură la numitul (nume ....., prenume .....), cu domiciliul în....., având următoarele date de contact, personal
în contradictoriu cu intimatul (nume ....., prenume .....), cu domiciliul în....., având codul numeric personal .....,
sau
în contradictoriu cu intimata (denumirea persoanei juridice .....), cu sediul în ....., având codul unic de înregistrare/codul de identitate fiscală/numărul de înmatriculare în registrul comerţului/numărul de înscriere în registrul persoanelor juridice/contul bancar, prin reprezentant (nume ....., prenume .....), formulăm


CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA EXECUTĂRII SILITE


ce face obiectul dosarului nr…., înregistrat la Biroul Executorului Judecătoresc…., efectuate la solicitarea intimatului creditor …., în baza titlului executoriu reprezentat de …. .
Solicităm anularea formelor de executare întocmite în dosarul de executare.

În fapt, arătăm că…. .

În drept, ne întemeiem cererea pe dispoziţiile art.711-719 C. proc. civ.

În dovedire, solicităm încuviinţarea probei cu înscrisuri/ probei testimoniale/ probei cu interogatoriul pârâtului/ probei cu expertiză judiciară în specialitatea .....

În cadrul probei cu înscrisuri, depunem următoarele înscrisuri ....., în copii certificate pentru conformitate cu originalul, în .... exemplare.

În cadrul probei testimoniale, indicăm în vederea audierii, în calitate de martori, pe numiţii ....., cu domiciliul în ....., pentru dovedirea următoarelor împrejurări de fapt ..... şi solicităm citarea acestora.

În cadrul probei cu interogatoriu, solicităm citarea intimatului, persoană fizică, cu menţiunea personal la intergatoriu, sub sancţiunea aplicării dispoziţiilor art.358 din C. proc. civ., pentru dovedirea faptelor personale vizând ..... .

În cadrul probei cu expertiză în specialitatea ......, solicităm încuviinţarea următoarelor obiective: ..... .
Solicităm judecarea cauzei, în lipsă, în conformitate cu art. 411 alin.(1) pct.2 din C. proc. civ.
În conformitate cu art.453 din C. proc. civ., solicităm instanţei să oblige pârâtul la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de acest proces.
Depunem prezenta cerere de chemare în judecată, în ..... exemplare.
Anexăm dovada achitării taxei judiciare de timbru în cuantum de .....

Data,

Semnătura ,


Domnului Preşedinte al Judecătoriei
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
Dapix, utilizator
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nodel cerere de apel conform ncpc Ana_77 Ana_77 HRISTOS A ÎNVIAT! Doresc un model de cerere de apel conform NCPC pentru a putea solicita în instanță efectuarea unei expertize cu ... (vezi toată discuția)
Eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit? nicusorilinca nicusorilinca Este legala eliberarea sumei dintr-un cont al unui tert poprit in aceeasi zi(prima zi) cu emiterea popririi? termenul de 15 zile este perioada maxima, sau ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi. cum contest dacă nu știu datele dosarului? F.coc F.coc in data de 15 respectiv 18.01.2018 fratele meu a primt sms-uri de la bancile Unicredit si Teansilvania ca are conturile poprite pentru suma de ... (vezi toată discuția)