avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli judecata

Daca debitorul nu realizeaza venituri declarate, si nu poate achita cei 25% din venit stabiliti de instanta (Hotarare definitiva), cum se procedeaza ? Cum va putea contribui la cresterea minorului ?
Cel mai recent răspuns: krysy , utilizator 09:35, 13 Martie 2018
Evident prin mijloace nedeclarată...ajutor de la rude...prieteni...pana se angajează...
Faptul că are de datorat pensie ar trebui să vă intereseze nu sursa banilor. Dacă nu va datorează mai mult de 3 luni ii puteti depune plângere penală iar dacă în urmă condamnării nu achită va face munca in folosul comunității.
as vrea sa vad si eu un tata sau o mama condamnati ca nu au platit pensie alimentara copilului :))))))))))))))))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neachitata - posibilitate schimbare domiciliu minor cmarian90 cmarian90 Buna ziua, Sora mea a avut un divort cu minori, a divortat in februarie 2012, copilul a ramas la tatal lui, trebuie sa plateasca 25% din venitul ... (vezi toată discuția)
Ce procent dintr-un salariu reprezinta pensia alimentara ??? Alla71 Alla71 Ma confrunt cu o problema ,la care va rog ,as dori un ajutor...un raspuns.Sunt divortata cu un copil lasat in grija mea cu hotarare irevocabila.La momentul ... (vezi toată discuția)
Compensare pensie intretinere - sulta partaj mioara2012 mioara2012 Se poate va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Sunt in proces de partaj si in paralel am initiat si o actiune pt plata pensiei alimentare pt minor. ... (vezi toată discuția)